Πολιτική Επιστροφών


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ


Ακύρωση της παραγγελίας σας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Μπορούμε να προβούμε σε παρακράτηση από την αποζημίωση για απώλεια αξίας οποιουδήποτε παρεχόμενου αγαθού, εάν η ζημία είναι αποτέλεσμα περιττού χειρισμού από εσάς.


Θα πραγματοποιήσουμε αποζημίωση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και όχι αργότερα από:

  1. 14 ημέρες μετά την ημέρα που θα παραλάβουμε από εσάς οποιοδήποτε από τα παραδιδόμενα αγαθά. ή
  2. (εάν νωρίτερα) 14 ημέρες μετά την ημέρα που μας παράσχετε αποδείξεις ότι το αγαθό έχει επιστραφεί. ή
  3. αν δεν παραλάβατε αγαθά, 14 ημέρες μετά την ημέρα που μας πληροφορήσαμε για την ακύρωσή σας.

Θα πραγματοποιήσουμε επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με αυτά που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητώς διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα υποστείτε τέλη λόγω της εκ νέου εξόφλησης. Σε περίπτωση που έχουμε στείλει προϊόντα σε εσάς και ακυρώσατε την παραγγελία σας, ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή χρημάτων έως ότου λάβουμε τα αγαθά πίσω ή έχετε παράσχει αποδείξεις αποστολής των προϊόντων, όποιο από τα δύο είναι το νωρίτερο. Εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα πίσω, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να τα συλλέξουμε από εσάς με δικά σας έξοδα. Ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής των αγαθών και είναι ο μόνο υπεύθυνος για οποιαδήποτε μειωμένη αξία των αγαθών που προκύπτει από το χειρισμό, εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των εμπορευμάτων.


Η πολιτική μας

Τα αντικείμενα θα πρέπει να επιστραφούν αχρησιμοποίητα και με όλες τις ετικέτες της εταιρείας STATHIS SAMANTAS να είναι ακόμα συνδεδεμένες και η προστατευτική μεμβράνη της σόλας να μην έχει αφαιρεθεί. Επιστροφές που είναι κατεστραμμένες ή λερωμένες δεν θα γίνονται δεκτές και θα αποσταλούν στον πελάτη ή / και η επιστροφή δεν θα γίνει αποδεκτή. Όπου παρέχονται, οι ζώνες και οποιεσδήποτε σχεδιαζόμενες συσκευασίες, όπως κάρτες γνησιότητας, σάκοι σκόνης και δερμάτινες ετικέτες, πρέπει να συμπεριλαμβάνονται με την επιστροφή σας. Όλες οι επιστροφές πρέπει να ζητηθούν πριν στείλετε τα στοιχεία σας πίσω σε εμάς για να επιτρέψετε την εύκολη αναγνώριση και την έγκαιρη επεξεργασία. Οι μη αναγνωρισμένες επιστροφές θα επιστραφούν στον αποστολέα.


Ελαττωματικά προϊόντα

Τα εμπορεύματα ταξινομούνται ως ελαττωματικά εάν δεν είναι ικανοποιητικής ποιότητας, κατάλληλα για το σκοπό ή όπως περιγράφεται. Σημειώστε ότι αντικείμενα που είναι κατεστραμμένα ή ως αποτέλεσμα της κανονικής φθοράς. κατά λάθος; ή μέσω κατάχρησης δεν θεωρείται ελαττωματικό. Εάν το στοιχείο σας είναι ελαττωματικό όταν το λάβετε, μπορείτε να το επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το λάβατε. Εάν έχετε στην κατοχή σας το στοιχείο για περισσότερο από αυτό, και σίγουρα πάνω από 6 μήνες, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών.


Χρώματα

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια να προβάλουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα των προϊόντων μας που εμφανίζονται στον STATHIS SAMANTAS. Ωστόσο, καθώς οι οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών ποικίλλουν, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση του οθονου οποιουδήποτε χρώματος θα είναι απολύτως ακριβής.


Επαναλαμβανόμενες επιστροφές

Προσφέρουμε μια πολιτική ευέλικτων επιστροφών για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία της ηλεκτρονικής σας αγοράς. Παρακολουθούμε τον αριθμό των επιστροφών που πραγματοποιούν οι πελάτες και οι συνεχείς επιστροφές θα επισημαίνονται και ενδέχεται να απορριφθούν κατά την κρίση μας ή να οδηγήσουν στο κλείσιμο του λογαριασμού σας στο STATHIS SAMANTAS.