Πληρωμές & Αποστολές

Πληροφορίες αποστολής

Λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, όλες οι παραγγελίες θα αποσταλούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.


Ο πελάτης φέρει το κόστος αποστολής ή την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων.


Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας σύμφωνα με τη διαδικασία πληρωμής και ανάλογα με τον προορισμό της παραγγελίας.


Το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης έχουν ως εξής, όσον αφορά βάρος ενός φορτίου όχι μεγαλύτερο από 1 Kg (1 ζευγάρι παπουτσιών, το κουτί και το περιτύλιγμα):


Ελλάδα: € 5 - εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.


Κύπρος: € 18 - εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.


Χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης: € 30 - εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.


ΗΠΑ και Αμερικανικές χώρες: € 36 - εντός 3-6 εργάσιμων ημερών.


Χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής: € 27 - εντός 3-6 εργάσιμων ημερών.


Ασιατικές χώρες: € 36 - εντός 3-6 εργάσιμων ημερών.


Για χώρες που δεν περιλαμβάνονται στη διαδικασία πληρωμής: € 42 - εντός 3-7 εργάσιμων ημερών.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη χώρα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής.Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή οποιοδήποτε άλλο είδος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


- Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδοθούν στη διεύθυνση του πελάτη που έχει ήδη δηλώσει ως διεύθυνση χρέωσής του. Ο πελάτης θα παραδώσει αντίγραφο του τιμολογίου πωλήσεων και του δελτίου παράδοσης.


- Οι παραγγελίες θα παραδίδονται ζητώντας την υπογραφή των εγγράφων παράδοσης από τον πάροχο υπηρεσιών παράδοσης.


- Στέλνουμε την παραγγελία μέσω των ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορών (για την Ελλάδα) και των συνεργατών τους (σε χώρες του εξωτερικού).


- Οι τυχόν επιπλέον τελωνειακοί φόροι που σχετίζονται με χώρες προορισμούς που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρουν τον πελάτη με την αποκλειστική του ευθύνη να πληρώσει.


- Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει: • Σε περιόδους μεγάλης εμπορικής κατανάλωσης.
 • Λόγω κακών καιρικών συνθηκών
 • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας- Μπορεί να παραγγελθεί ένα προϊόν με την ένδειξη "Εξαντλήθηκε", ωστόσο ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το πότε το προϊόν θα είναι "Επιστροφή στο απόθεμα" και διαφέρει από μερικές ημέρες μέχρι και 2 εβδομάδες. Είναι ευθύνη μας να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας.


- Σημειώστε ότι πριν μπορέσουμε να αποστείλουμε τις αγορές σας, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας με τον εκδότη της κάρτας σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περιορίσουμε τις καθυστερήσεις στο ελάχιστο.


- Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά από τη στιγμή που μια παραγγελία γίνεται δεκτή και καταβληθεί και περιλαμβάνει μια περίοδο 24 ωρών όπου τα στοιχεία σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποσταλούν από την αποθήκη μας.


- Συνεργαζόμαστε στενά με τον μεταφορικό μας εταίρο για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές επιπτώσεις των καθυστερήσεων στις διεθνείς πελάτες μας
Πληροφορίες Πληρωμής


Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: • Τραπεζική μεταφορά / κατάθεση
 • MasterCard
 • Χρεωστικές κάρτες
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • American Express
 • Masterpass
 • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω της κάρτας υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής του "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης TLS 1.2 με Secure Sockets Layer-SSL 128 bit. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι να φτάσει στον παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.